Europa Conference League

Ολυμπιακός: Η… κομάντο εμφάνιση των τριών διπλών και των Μαροκινών σκόρερς

Γούρικη αποδεικνύεται η εμφάνιση αλά… κομάντο του Ολυμπιακού, αφού με αυτή οι Πειραιώτες έχουν τρεις εκτός έδρας νίκες, με τις δύο από αυτές να είναι στην Ευρώπη.

Η παρθενική συμμετοχή σε ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης από τον Ολυμπιακό συνδυάστηκε με μία απίθανη νίκη μέσα στο «Βίλα Παρκ» με 4-2. Κάπως έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχτούν σε έξι ημέρες στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την Άστον Βίλα με μεγάλο πλεονέκτημα, το οποίο θέλουν να εκμεταλλευτούν για να εξασφαλίσουν την πρόκριση στον τελικό.

Οι Πειραιώτες φόρεσαν στο Μπέρμιγχαμ την… κομάντο εμφάνισή τους. Και η αλήθεια είναι πως έπαιξαν σαν «κομάντο», φτάνοντας σε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα.

Αν κοιτάξει κανείς πίσω στη σεζόν, ο Ολυμπιακός χρησιμοποιεί την εν λόγω εμφάνιση για τρίτη φορά. Και μετράει ισάριθμες εκτός έδρας νίκες, εκ των οποίων οι δύο έχουν έρθει στην Ευρώπη και άλλη μία στη Stoiximan Super League.

Η πρώτη φορά που φόρεσαν οι Πειραιώτες τη συγκεκριμένη φανέλα ήταν στις 18 Δεκεμβρίου του 2023. Ήταν το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, με τον Ολυμπιακό να επικρατεί 1-0 χάρη στο πέναλτι του Ελ Αραμπί.

Ακολούθησε η ρεβάνς με τη Φερεντσβάρος στην Ουγγαρία όπου ο Ολυμπιακός φόρεσε για δεύτερη φορά στη σεζόν την… κομάντο εμφάνιση και επικράτησε και πάλι της αντιπάλου του. Ξανά με 1-0, με τον άλλο Μαροκινό του ρόστερ, τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί να βρίσκει δίχτυα και να σφραγίζει την πρόκριση στους «8» του Conference League.



Για να έρθει το ονειρικό βράδυ στο Μπέρμιγχαμ, όπου… τρίτωσε το καλό για τη συγκεκριμένη φανέλα. Ο Ολυμπιακός πέρασε αέρα από την έδρα της Άστον Βίλα (2-4), ενώ τα τρία από τα τέσσερα γκολ τα πέτυχε ξανά Μαροκινός, με τον Ελ Κααμπί να κάνει χατ-τρικ.

Τρεις στις τρεις νίκες, λοιπόν, με την εμφάνιση αυτή και τα 5 από τα 6 γκολ τα έχουν πετύχει οι Μαροκινοί του…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x